След шокираща вест за смърт : Никол Кидман спешно си тръгна от фестивала във Венеция

57-годишната актриса и майка ѝ бяха в много близки отношения

Новини
18:40 - 08 Септември 2024
4632
След шокираща вест за смърт: Никол Кидман спешно си тръгна от фестивала във Венеция

Никол Кидман прекъсна участието си на филмовия фестивал във Венеция, след като научи, че майка ѝ Джанел Ан Кидман е починала, предава БГНЕС.
 
Режисьорката на „Babygirl“ Халина Рейн обяви отпътуването на звездата на „Големите малки лъжи“ от събитието, докато приемаше от нейно име наградата за най-добра актриса за филма им в събота, според видеоклип на Deadline, публикуван в X.

В писменото изявление Никол сподели, че е стигнала до Венеция, но малко след това е разбрала, че нейната „красива, смела майка, Джанел Ан Кидман, току-що е починала“.

„В шок съм и трябва да отида при семейството си, но тази награда е за нея“, добави звездата от „Мулен Руж“.

„Тя ме оформи, напътстваше ме и ме създаде. Изключително съм благодарна, че мога да кажа името ѝ на всички вас чрез Халина. Сблъсъкът на живота и изкуството е сърцераздирателен и сърцето ми е разбито“, заключи Кидман.

Представител на Никол също потвърди смъртта на майката на носителката на „Оскар“: „Семейството е съкрушено и моли за разбиране в този труден момент“.

Засега не са разкрити други подробности около смъртта на Джанел. Тя е била на 84 години.

Съобщава се, че 57-годишната Никол и майка ѝ са имали близки отношения, които са включвали сближаване покрай актьорските изяви и модата на филмовата звезда.

През ноември 2023 г. звездата от „Омагьосана“ заяви, че Джанел все още играе роля в много от изборите ѝ на облекло.

„Израснах като малко момиче с баба, която обичаше модата и умееше да шие, а майка ми - по същия начин. Те обичаха красивите дрехи. Те можеха да правят красиви дрехи“, каза тя тогава.

„Гледах ги как шият, бродират и плетат, плетат на една кука. И мисля, че когато израснеш, виждайки как хората в твоето домакинство правят това, тогава го обичаш“, допълни актрисата.

Звездата от „Семейна афера“ заключи: „И майка ми все още - тя е толкова ангажирана с това, което нося“.