След смъртта на Ласкин: Сърчаджиева с голям скок в кариерата

Новини
16:06 - 16 Септември 2023
8515
След смъртта на Ласкин: Сърчаджиева с голям скок в кариерата

„Мисля, че новото ми предаване ще направи много добро на хората“ - надява се актрисата Алекс Сърчаджиева в „Тази събота и неделя“ и допълва: „В него ще се разказват много интересни истории – трагични и весели“.

В епизода тази вечер ще има интервю с Тервел Пулев. Той ще говори честно за неща, които никой не знае за него. За загубите в живота и как едно момче израства без майка.

„Идеята на предаването ми е да покажа чрез историите на популярни хора, че всички сме еднакви. Че всички сме хора“ - казва Алекс.

Водещата иска да донесе на зрителите вяра, надежда и смисъл. По този начин, според нея, тя прави добро на всички чрез предаването си.

„В разговорите си аз не подхождам като Александра Сърчаджиева, която са я извикали за водеща в телевизията. Аз съм човекът Александра и споделям с тях своите истории. Едва тогава хората започват да се разкриват. Когато усетят човека до себе си. Аз съм си аз и винаги съм била такава“ - категорична е Алекс.

Според нея, много е важно водещият да не прекъсва госта и да го остави да се изкаже. От 1 октомври в „Сатирата“ предстои премиерата на политическо сатирично кабаре, в което актрисата играе ролята на Дядо Сашо.

„Чрез сатирата казваме големи истини“ - смята тя.