След три жени най-накрая мъж напусна „Фермата“

Георги хлопна зад гърба си тежката врата на стопанството

Нещо за четене
23:30 - 02 Октомври 2023
6974
След три жени най-накрая мъж напусна „Фермата“

След като три жени напуснаха „Фермата“, от предаването си тръгна и първият мъж. Фолкпевицата Неделина, писателката Цветина и софтуерния инженер Моника бяха последвани от експерта в борбата с финансовите измами Георги, който хлопна зад гърба си тежката врата на стопанството, видя Lupa.bg.

Риалити героят с наднормено тегло беше изгонен от тима си „Елбетица“ след отборния мъжки елиминационен дуел. В него той се оказа по-бавен и тромав от останалите участници, а липсата на сръчност лъсна най-силно в коването на дървен мост.

Георги отдавна е смятан за слабо звено, а колебливото му представяне в тежките битки на Арената затвърдиха това усещане в съотборниците му. Почти всички от „Елбетица“ му вдигнаха мерника и дадоха вота си за изгонването му. Георги обаче получи добра дума от най-големия си приятел в стопанството, сина на актьора Сашо Дойнов. „Сърце не ми дава да гласувам срещу него“, каза развълнувано режисьорът Станислав.

Георги, който минаваше за най-големия добряк в отбора, понесе загубата с усмивка. „Самото участие във „Фермата“ ме направи победител. Моето послание към всички е, че преди да бъдем конкуренти и съперници, трябва да бъдем добри хора. Истинското нещо в живота е добротата и приятелството, а не победата на всяка цена. Пъровто място е просто цифра“, каза той преди да напусне „Фермата“.