След заплахите с киселина: Гущерова влезе в болница

Не е ясно дали бившата еротична моделка се е поболяла от нерви, дали някой се е опитал да й направи нещо, или пък отново е бременна

Нещо за четене
14:05 - 16 Януари 2024
7709
След заплахите с киселина: Гущерова влезе в болница

Светлана Гущерова влезе по спешност в болница, видя Lupa.bg. Това се случи броени дни след като приятел я заплаши да я залее с киселина. Не е ясно дали бившата еротична моделка се е поболяла от нерви, дали някой е направил неуспешен опит да й направи нещо, или пък отново е бременна. 

Преди дни блондинката написа:

"Скъпи приятели, обявявам го публично тук, защото се страхувам за живота cu! Вчера бях заплашена да бъда залята с киселина! Обърнах се за помощ и съдействие и към полицията! Страхувам се не само за своя живот, но и за децата си, съпруга ми и цялото ни семейство! Искрено се надявам органите на реда да приемат присърце случая и човекът, който стои за всичко това, да получи заслуженото!" - написа милионерската съпруга, а ден по-късно благодари за подкрепата и съпричастността.

"Мили приятели, позволете ми един съвет: Пазете се от "приятели", те често стават най-големите предатели“, написа в инстаграм Светлана и така стая ясно, че най-вероятно заплахите идват от близки до семейството.