Слух в Lupa.bg: Любо Пенев се отдалечава от ЦСКА

Преговорите с Гриша Ганчев са ударили на камък, засега юношата на червените остава в Царско село

Спорт
15:12 - 05 Ноември 2020
2025
Слух в Lupa.bg: Любо Пенев се отдалечава от ЦСКА

Пътищата на ЦСКА и Любослав Пенев едва ли ще се съберат отново. Поне не и на този етап, научи Lupa.bg. Преговорите между наставника на Царско село и собственикът на армейците - Гриша Ганчев, засега удрят на камък и юношата на червените остава да води тима на Стойне Манолов.

Ганчев направи отчаян ход да угоди за пореден път на феновете на ЦСКА, след като треньорът Стамен Белчев беше махнат, а за временен вариант беше назначен Даниел Моралес. Бизнесменът е имал няколко срещи с Пенев-младши, а Стойно Манолов публично даде благословията си Любо да смени СПА комплекса с "Българска армия".

Любо Пенев също има желание да води червените, но твърде високите му желания - за работа и финансови, са основната пречка той да се завърне на бял кон в Борисовата градина.

Гриша Ганчев не е от хората, които обичат да бъдат изнудвани по време на преговори и е дал категорично да се разбере, че той няма да играе по нечии други правила.

На всички е известно затрудненото финансово положение на Любо Пенев, като това е една от причините той да приеме офертата на Царско село, а сега да търси и по-добре подплатено предложение от Ганчев.

На този етап двете страни се разминават с 200 км/ч на футболната магистрала и по всичко личи, че Моралес ще доизкара годината начело на ЦСКА, докато се намери утвърдено име, което да поведе 31-кратния шампион на България.