Слуховете се потвърдиха: Андреа и Кубрат скъсаха

Певицата призна официално: Радвам се на живота сама, твърде млада съм за сватба и твърде стара да играя глупави детски игри

Нещо за четене
12:36 - 13 Юли 2019 (обновена)
51806
Слуховете се потвърдиха: Андреа и Кубрат скъсаха

Фолкдивата Андреа и Кубрат Пулев вече не са заедно. Тази сутрин блондинката избухна със своя снимка в популярната мрежа "Инстаграм", като под нея написа, че се радва на живота сама. 

Боксьорът и певицата отдавна имат дрязги в отношенията си и за раздялата им се говори от месеци, но до днес не бе потвърдена. "Радвам се на живота сама. Твърде млада съм за сватба, но и съм твърде възрастна да играя глупави детски игри", написа тя, а коментарите под постинга заваляха буквално за секунди и се натрупаха стотици. 

За раздялата на Кубрат и Андреа се заговори отдавна, а различни източници са категорични, че двамата не са гаджета вече повече от година и половина. Но пък са запазили добрите си отношения. И затова блондинката застана до него по време на скандала с американската репортерка Джени Суши.

Справка в профилите на певицата и боксьора в социалната мрежа сочи, че тя е изтрила почти всички фотоси с него, докато той е оставил някои от по-старите, в които я е прегърнал, но с давност отпреди години.