Смърт в „Алея на славата“

На крачка от финала героите ще се сблъскат с истини и препятствия от съдбата

Нещо за четене
14:03 - 11 Декември 2023
79572
Смърт в „Алея на славата“

Обратите в сюжета на „Алея на славата“ стават все по-горещи. На крачка от финала героите ще се сблъскат с истини и препятствия от съдбата, а борбата между доброто и злото ще ги изправи пред изненадващи ситуации, в които всеки ще реагира на предела на силите и възможностите си.

След събуждането на Али (Радина Боршош) и новите разговори между Милен (Мак Маринов) и Дерин (Йордан Ръсин), двамата влюбени са готови да направят всичко, за да разобличат Лагадинов. Подозренията на шеф готвача са насочени изцяло към Милен, а планът на двойката е да действат чрез Али. Двамата имат голям шанс да се провалят още при първия опит, но най-близките им приятели – Леда (Стефани Ивайло) и Геша (Александър Евгениев), също са готови да помогнат.

Неочаквана смърт на един от героите ще изненада зрителите в един от новите епизоди на „Алея на славата“ тази седмица. След ареста си, Кънев (Николай Луканов) е готов да направи всичко, за да се измъкне от затвора, но Дерин не е на същото мнение. Между политика и инспектора на ДАНС ще прехвърчат искри, а един от тях няма да излезе жив от създалата се ситуация.

Междувременно Никола (Ясен Атанасов) ще продължи да изпълнява заповедите на Пумпалов (Борислав Чучков) в „Алея“, което ще се превърне в трън в очите не само на съпругата му Калина (Мария Сотирова), но и на Марта (Ирини Жамбонас). И от двете страни той ще срещне сериозна съпротива, която ще опита да потуши. Дали ще има успех с някоя от тях?

Любовните трепети между Теодор (Константин Еленков) и Тина (Радина Кърджилова) ще претърпят нов катарзис след истината за бащата на Иво. Отношенията между двамата ще станат още по-силни, но общите им планове за бъдещето ще бъдат поставени на кръстопът, заради различната им визия за живота. Ще успее ли малкият Иво да повлияе на решението им или това е стъпка, която само двамата могат да направят?