Смърт за американеца , избил семейството си след секс чат с българка

Новини
22:21 - 04 Август 2019
41071
Смърт за американеца, избил семейството си след секс чат с българка

Осъдиха мъж от Флорида за убийството на семейството му след като настояли да прекрати връзката си с българка в чат за възрастни. Грант Амато се вбесил, че родителите му го предупреждавали, че не може да има контакт с нея, ако иска да продължи да живее в дома им.

Баща му - 59-годишният Чад Амато, майка му - 61-годишната Маргарет Амато, и брат му - 31-годишният Коуди, бяха открити на 25 януари т.г. мъртви в дома си в Чулуота във Флорида. За тройното убийство бе задържан другият син. Три месеца преди да убие близките си, той откраднал от родителите си 200 000 долара. Парите са били прехвърлени на българката Силвия Венциславова, която работела в порно чат.

Освен пари 29-годишният Грант изпращал на българката и секс играчки, които тя използвала пред камерата. Във файловете, разпространени от прокуратурата във Флорида, е цитирана бележка от 4 януари т.г., в която Грант дава ултиматум на родителите си.

Съдът призна Грант Амато за виновен за три убийства от първа степен. Убиецът е изправен пред смъртно наказание, каквото най-вероятно ще бъде постановено на заседанието на съдебното жури след седмица.

Грант Амато бил обсебен от българското момиче от еротичен чат Силвия Венциславова