Смъртни заплахи за Роберт Левандовски

Полякът не бойкотира старта на подготовката в Байерн

Спорт
13:01 - 12 Юли 2022
3171
Смъртни заплахи за Роберт Левандовски

Прибралият се в Мюнхен нападател на местния Байерн Роберт Левандовски е получил множество заплахи в социалните мрежи, сред които и смъртни, алармира WP SportoweFakty. Според полското издание това е причината футболистът да се завърне в Германия сам, а не със семейството си.

Досега Лева беше на почивка със съпругата си Анна и двете им дъщери, но заради отправените заплахи е било взето решение само играчът да пътува обратно към Германия.

Тази сутрин 33-годишният голмайстор премина профилактичен медицински преглед преди старта на подготовката си. Той се появи за началото на подготовката на тима. Полякът беше заснет в близост до една от клиниките в града, където ще премине рутинните медицински прегледи.

Голмайсторът категорично изрази желанието си да напусне Байерн. Той предпочита да се впусне в ново предизвикателство, като желаната дестинация е Барселона. Баварците обаче не приемат офертите на каталунците.

Някои от футболистите на германския шампион вече стартираха подготовката си за новия сезон. От днес към тях ще се присъединят всички налични играчи.

Полският национал се надява бъдещето му да бъде решено до дни, защото след по-малко от седмица Байерн Мюнхен заминава на турне в САЩ.