Смях в залата: Софи Маринова за първи път на фитнес

Гласовитата певица реши да покаже спортни умения, качвайки се на кростренажор, а после на батут и не на последно място да подскача на въже

Нещо за четене
16:15 - 19 Август 2024
2769
Смях в залата: Софи Маринова за първи път на фитнес

Софи Маринова шашна последователите си в социалните мрежи със своето първо посещение във фитнеса. Гласовитата певица реши да покаже спортни умения, качвайки се на кростренажор, а после на батут и не на последно място да подскача на въже.

За своята тренировка изпълнителката е избрала да се облече в къса спортна рокля и да покаже с усмивка, че може да се справя с различните уреди.

С неподправена искреност и с присъщата си автоирония, Софи Маринова разказва как се чувства по времена тренировката си: “Това ми е за пръв път и за последен, обещавам! Ще ме хване мускулна треска, после трябва да пия Беналгин, нали? За загряване на костите… Плочки ще имам, плочки…“.

“Ох, Софи, винаги ме караш да плача от смях. Голям си образ!“, “Уникален сладур си бе, Софче. Обожавам те!!“, “Сладурка си голяма, Софи. Винаги те гледам с кеф“ – изказват суперлативи фенове на фолк звездата.