SNAP!, Culture Beat и Dr. Alban забиват на фестивала Spice Music в Бургас

Петото издание на музикалното събитие ще се проведе на 4 и 5 август в района на Морска гара

Новини
13:06 - 02 Май 2023
1600
SNAP!, Culture Beat и Dr. Alban забиват на фестивала Spice Music в Бургас

Шведският изпълнител oт нигерийски произход Албан Нвапа, известен със сценичния си псевдоним Dr. Alban, ще бъде отново част от програмата на фестивала Spice Music в Бургас, съобщават организаторите. 

Музикантът беше сред участниците във форума през 2019 г., а предстоящото му участие ще е на мястото на C-Block, които няма да могат да пристигнат.

Петото издание на музикалното събитие, посветено на популярната музика от 90-те, ще се проведе на 4 и 5 август в отворената за достъп зона на Пристанище Бургас в района на Морска гара. 

Както БТА писа, сред обявените досега изпълнители в програмата са още SNAP!, NANA, Culture Beat, Alexia, Apache Indian, DJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA Fun Factory, Kate Ryan, Lucenzo, N-Trance, Paradisio и U96.

Посетителите ще могат да видят и чуят завръщането на българската рап формация „Гумени глави“, станали известни през 90-те години. 

„И за петото издание ще осигурим това, което се очаква от нас - качествен звук, впечатляващи ефекти и незабравима атмосфера, а от вас се иска да дойдете с най-доброто си настроение и да се подготвите за много танци“, казва организаторът Николай Тодоров, цитиран в съобщението.

Билети за събитието се предлагат онлайн.