Снежана Макавеева с аркада, счупен пръст и навехната китка в "Сървайвър"

Актрисата получи серия от тежки контузии

Нещо за четене
17:30 - 12 Април 2023
3469
Снежана Макавеева с аркада, счупен пръст и навехната китка в "Сървайвър"

Серия от тежки контузии получи актрисата Снежана Макавеева в "Сървайвър", но въпреки болката не гъкна. Блондинката, която се хвърля с рогата напред във всички игри, сцепи вежда по време на драматична битка във вторник вечерта. Снежана пострада, след като дървена конструкция я цапардоса по челото, докато теглеше колесница заедно с футболиста Цецо от племето "Сини". Над очите й бликна кръв, но тя довърши трасето. Минути по-късно беше закарана в клиника, където обработиха раната и направиха три шева. 

Впоследствие се оказа, че актрисата страда от още две травми, получени в предишни игри - счупен палец на крака и навехната китка. "Голямо бедствие избедствах в този "Сървайвър"! Оцелявам ден за ден! Поне счупеният палец вече не ме боли, болката се качи в главата", пошегува се на свой гръб Снежана.  

За разлика от нея, конкурентите й в племето "Червени" трудно търпят дискомфорт. Фолкпевицата Татяна пропусна игра заради травма на крака и обвини за контузията съотборничката си, шампионката по кану Станилия. Гемологът Светльо пък отдаде лошото си представяне в игрите на глада в риалитито.