Снежана Макавеева страда за Филип Буков в „Сървайвър“

Блондинката с отчетливо френско "р" се срина заради новината, че лекарите са открили сърдечно заболяване на съотборника й

Нещо за четене
12:29 - 08 Март 2023
3118
Снежана Макавеева страда за Филип Буков в „Сървайвър“

В тежко емоционално състояние изпадна актрисата Снежана Макавеева в „Сървайвър“, след като колегата й Филип Буков напусна играта. Блондинката с отчетливо френско "р" се срина заради новината, че лекарите са открили сърдечно заболяване на съотборника й от племето „Известни“ и, за негово добро, му забраняват да продължи в риалитито.

„Сега ние сме като зверове, на които им е отнето най-милото и най-свидното! Ще оголим зъби и нокти, и ще защитаваме честта на Филип до кръв! Той беше най-пълноценният участник и ще продължи своя път, надявам се, в Народния театър!“, обяви през сълзи Макавеева. Възпитаничката на НАТФИЗ изнесе драматичния монолог  в множествено число, но въпреки това стана ясно, че основно тя има специални чувства към актьора, нашумял в сериала „Татковци“.

В „Сървайвър“ Филип припадна няколко пъти и беше закаран в болница, където му откриха сърдечно заболяване. „Сложиха ми устройство, което 24 часа записва сърдечния ми ритъм. Много ми пада пулса. Има и  интервал, в които нямам пулс. Вероятно съм носил заболяването генетично, но гладът, жегата и стресът в „Сървайвър“ са ми го отключили. Ако продължа, то може да се задълбочи и да остави отпечатък върху целия ми живот“, обясни Филип, който ще се подложи на още изследвания в България.