Собственици на дискотеки пропищяха от наша фолкаджийка

Нещо за четене
13:45 - 17 Септември 2020
8645
Собственици на дискотеки пропищяха от наша фолкаджийка

Собственици на дискотеки пропищяха от младата попфолк певица Ариа, и са категорични, че няма да я канят на участия в заведенията си. Причината е неадекватното поведение на изпълнителката.

Дебютантката в попфолка Мария Цветкова, която се изявява с артистичния псевдоним Ариа, успя да се наложи не толкова с пеенето си, а с вулгарното си поведение. Наскоро в мрежата се появиха кадри, на които изпълнителката симулира как прави секс с мускулест мъжага в популярна дискотека, пише BLife.

Ариа пее по прашки
 
Други снимки показаха как се е качила на раменете на клиент и го кара да я разхожда из клуба. Точно тези изцепки са обединили собственици на нощни заведения, които са взели решение да не канят певицата.

„Ние не искаме клоуни и шутове, ако ни трябва такава програма, ще наемем  професионалисти. Освен това поведението на Ариа е доста неадекватно за начинаеща певица, а самочувствието й не е подплатено с никакви качества“, споделя един от шефовете на дискотека.

Ариа симулира секс по време на свое участие

“Толкова неща съм чула и видяла, но ако това ни е Класата в поп-фолка……? Това ли са талантливите момичета, пеещите момичета, които наистина трябва да взимат тези хонорари и да ходят по участия! Това ли са звездите в милата ни родина България? Това ли е пример за звезда в България”, написа във фейсбук колежката на Ариа – Кристина, провокирана от поведението й по време на участия.