Социалисти: Промяната в БСП започна

Когато Нинова влезе в партията, тя донесе една хубава енергия. Проблемът обаче накрая е, че Нинова от тази и предишната година е противоположност на Нинова от началото, каза Александър Симов

Новини
09:41 - 16 Юни 2024
2492
Социалисти: Промяната в БСП започна

Това е трети път, в който Корнелия Нинова подава оставка, и последен. Това беше първата, но много необходима стъпка за възстановяване на диалога в БСП. Това заяви в ефира на бТВ Иван Таков от БСП.

„Промяната в БСП започна. Няма да стане днес за утре, но това е първата стъпка. Откакто влязохме в спиралата от избори, резултатите ни вървят надолу. БСП не произвеждаше разговори за политика и визия, а само се обясняваше кой с кого се е скарал”, смята Александър Симов.

„Когато Нинова влезе в партията, тя донесе една хубава енергия. Проблемът обаче накрая е, че Нинова от тази и предишната година е противоположност на Нинова от началото”, каза още той.

Таков допълни: „Моето мнение от началото беше, че човек, който не е социалист, не трябва да е лидер на партията. Става въпрос за политиката, която доведе до катастрофалните резултати от изборите.”