Социалните мрежи избухнаха срещу „Капките“: Срамно е лица на хазарт да събират дарения за деца!

Лицемерието в тв ефира чупи рейтинга

Нещо за четене
15:10 - 19 Февруари 2024
20031
Социалните мрежи избухнаха срещу „Капките“: Срамно е лица на хазарт да събират дарения за деца!

Лицемерието в тв ефира чупи рейтинга. След снощното благотворително издание на „Като две капки вода“ в социалните мрежи се надигна огромна вълна от възмущение, видя Lupa.bg. Продуцентът Магърдич Халваджиян, типично в негов стил, беше преценил, че е уместно епизод, посветен на кауза за събиране на средства за деца, пострадали от насилие, да се води, журира и представлява на сцената от лица, отдали себе си на хазарта.

Водещите Димитър Рачков и Геро, журито Христо Стоичков, както и звездата на сцената Александър Сано – и четиримата представляващи хазартни бизнеси и извиращи от всичките им възможни рекламни канали, се позамиха на умивалника за една вечер и се впуснаха в каузата на самарянството, но най-вече – в битката за рейтинг. Това, обаче, разгневи зрителската аудитория, която изригна в социалните мрежие, обединена в мнението, че случилото се е безкрайно нередно.

„Хазарт и деца е несъвместимо!“, „Това беше най-лицемерното и фалшиво предаване“, „Пълно падение! Хора, рекламиращи хазарт да искат пари за благотворителност!“ и „Тези склоняват към зависимости, как е възможен такъв срам, и то с УНИЦЕФ зад гърба им!“ са само част от множеството коментари в мрежите.

Междудругото, интересно е как Халваджиян е обяснил на УНИЦЕФ за тази работа с децата и хазарта. Може би скоро ще пусне талончета за търкане в детските градини?