Софи Маринова изпраща най-трудната си лична година

Ромската перла навърши 48 лазарника

Нещо за четене
16:28 - 05 Декември 2023
4210
Софи Маринова изпраща най-трудната си лична година

Софи Маринова празнува днес. Ромската перла навърши 48 години на 5 декември и посрещна празника си с хиляди благопожелания и честитки както от своите близки, така също от многобройните си фенове и колегите й. Въпреки любовта на почитателите, това е най-тежката и трудна година за Софка, която преди няколко месеца погреба баща си, а преди дни синът й Лоренцо бе арестуван с наркотици. Етрополската легенда винаги е страняла от скандалите и не е конфликтна личност, но е обградена с такива в семейството си и постоянно е по съдилища и пандизи, откъдето измъква я любимия си Гринго, я разглезеното си синче. 

Сред първите поздравления, които гласовитата звезда получи, са тези от приятелката й Преслава. Тя избухна с дълбоко емоционален пост в социалната мрежа, като сподели и обща снимка с най-добрата си приятелка сред певиците.

“Днес празнуваме теб – звезда с блестящ блясък и изключителен талант. Нека този ден бъде напълно осветен от усмивки и радост, а всеки миг от него да бъде като най-сладката мелодия. Твоята музика носи в сърцата на много хора емоции и вдъхновение, а днес е твоят ден да се наслаждаваш на заслужената почит. Пожелавам ти късмет, здраве и много успехи във всичко, което предприемаш. Нека новата година от живота ти бъде изпълнена със светлина, красота и любов. Честит рожден ден, Софи Маринова!” – написа Преслава.

Сред първите, поднесли своите мили благопожелания, бе и пиарът на рожденицата – Тодореско Неделчев. “На този ден ти пожелавам винаги да бъдеш опора за онези, които са ти скъпи, да вярваш в себе си, да продължиш да бъдеш вдъхновение за другите с примера си и винаги да намираш светлината дори в най-трудната ситуация” – отправи поздрав той.