Софи Маринова люби женен мъж?

Диджей Валтер е по-млад от ромската перла с две десетилетия

16:26 - 17 Юли 2024
4335
Софи Маринова люби женен мъж?

Софи Маринова от известно време върти тайна любовна афера с небезизвестния DJ Валтер, чието истинско име е Валентин Колев. Доста по-младият от Софка мъж работи и като неин озвучител.

Скандалното в случая е, че Валентин е женен и очаква първородното си дете всеки момент. В интимна афера със Софка бил заподозрян от собствената му бременна половинка, която обаче си траела и понасяла всичко стоически.

Според техни колеги Софи и Валтера са имали джиджи-биджи още по времето, когато Маринова делеше покрив с Тодор Давидов-Гринго.

По времето, когато певицата и озвучителя започнали да се любят, Гринго бил в затвора. Самият той подозирал за връзката между двамата, но нищо не можел да направи от там. Едва след като излязъл от зандана, Гринго показал рогата. Неслучайно малко след като го освободиха, Софи се появи на участие с гипсирана ръка.

Софка май пострада заради аферата с диджея

С аферата на ромския славей с озвучителя ѝ били наясно всички в това число и синът на Маринова - Лоренцо, който също се доверява на професионалните услуги на Диджей Валтер.

Колегите на изпълнителката били изключително възмутени от връзката ѝ не само заради голямата разлика в годините между двамата, но най-вече заради факта, че жената на Валентин очаквала бебе. "Момичето, ако разбере, голяма беля може да стане – да не дава Господ. Акъл няма Софка", терзаели се близките ѝ.