Софи Маринова ще става баба

Лоренцо и Мария са заедно още от деца и отдавна се е знаело, че момичето е избраницата на младия певец

Нещо за четене
11:42 - 13 Март 2023
3941
Софи Маринова ще става баба

Софи Маринова разкри строго пазена тайна за сина си Лоренцо. Младият изпълнител е поднесъл годежен пръстен на своята дългогодишна приятелка Мария. Двамата са заедно още от деца и отдавна се е знаело, че момичето е избраницата на Лоренцо.

За желанието да поднесе годежен пръстен Софи Маринова разбрала преди дни, когато и тримата били на почивка в Дубай. Певицата обясни подробно как се е случило всичко, като подчерта, че скоро ще има и традиционен цигански годеж – с искане на булката, с гости, дарове и всички табиети. Софка вече е готова да бъде баба, макара да не издават дали Лоренцо и Мари ще стават родители скоро. 

“През втората седмица в Дубай дойде Лоренцо с жена му. Мария се казва. Те от малки се познават и Лоренцо каза: “Аз ще се женя”. Той й предложи брак на частното сафари – пръстенче, всичко, както трябва… Ние се разплакахме от щастие. То толкова хубаво… Сега Лоренцо два-три дена звъни и вика: “Мамо, искам си годеж, ама цигански – с музика, с ядене, с пиене… Той това вика: “Ох, защо ти казвам всичко на тебе, всичко издаваш” – разказва Софи.