Софи Маринова: След сватбата се скъсваме от SEX !

През ключалката
14:55 - 03 Май 2019
31924
Софи Маринова: След сватбата се скъсваме от SEX!

Софи Маринова напълно опровергава стереотипа, че след сватбата желанието за интимност между младоженците рязко се изпарява. „Откакто се оженихме с Гринго, не сме спрели да мачкаме чаршафите! Толкова секс не съм правила никога през живота си - по два, по три пъти на ден. Скъсаха ме, бе, човек”, сподели простосърдечната Софка пред Lupa.bg  

Софито и благоверният й съвсем наскоро се прибраха от меден месец в Гърция, но според певицата купонът и сексът продължават с пълна сила и на наша земя. Новоизпечената г-жа Давидова явно е много щастлива, след като връзката й с мускулестия младок премина през куп перипетии, в това число престой на Гринго зад решетките.

„Поредният паразит! Прави се на бизнесмен, ама няма пет лева, все Софито му плаща сметките. И от него ще пищи като от предните използвачи”, скептични се обаче колежки на Софи Маринова. Тя обаче не искала и да чуе да се изрича лоша дума срещу половинката й.

Явно интимните умения на Гринго, за когото се говори, че е бил жиголо в Германия, преди да залюби ромската изпълнителка, компенсират напълно липсата на средства и социален статус.