Софи Маринова учи английски за "Капките"

Нещо за четене
15:58 - 16 Февруари 2021
1616
Софи Маринова учи английски за "Капките"

Софи Маринова се е заела с усилено изучаване на английски език, научи Lupa.bg. Ромската перла овладява езика на Шекспир заради предстоящото си участие в "Като две капки вода". Учител на Софи е синът й Лоренцо... Маринова признава, че би се радвала, ако бутонът й отреди повече срещи с балкански изпълнители и да не се налага да се мъчи с чужди езици.

Припомняме, че на 22 февруари започва новия сезон на „Като две капки вода“, а сред участниците тази година преобладават изпълнители и шоумени 

„Като две капки вода” е уникално предаване. Много се радвам, че ще видя отново екипа и ще работим заедно, ще се забавляваме. Всички зад сцената ни обгръщат с такава любов, с такова внимание – гримьорите, фризьорите, стилистите, водещите. Толкова е хубаво!” – призна Софи.

„С удоволствие влизам отново в предаването. Интересно ми е да видя какви образи ще ми се паднат” – допълни изпълнителката.

От първото си участие в шоуто винаги ще помни образа си на Уитни Хюстън, заради емоциите, които е предизвикал у нея. А като най-забавно изпълнение тя отбелязва влизането в образа на Тита с песента „Антилопа”.