София разплака Цеца (Снимки)

Величкович не сдържа сълзите си на една от най-емоционалните за нея песни - „Pile”, която посвети на своя покоен съпруг Желко Аркан

Нещо за четене
20:10 - 02 Декември 2022
46637
София разплака Цеца (Снимки)

Почти 15 000 души пяха заедно с Цеца Величкович най-обичаните й песни. Музикалното шоу се състоя миналата нощ в най-голямата зала у нас – „Арена Армеец“, вече преименувана на „Арена София“.

Шоуто започна точно в 20.30, като на сцената първи се качиха сръбската група „MEGA BAND”. Музикантите видимо вдигнаха градуса на настроението и подготвиха публиката за излизането на звездата на сръбската музика. Цеца излезе на сцената малко след 21.30 ч, когато публиката вече беше изпаднала в нетърпение. 

Препълнената зала пя заедно със своята любимка най-обичаните песни на изпълнителката - "Kukavica", "Pile", "Beograd", "Grome moj" и много други. Повод за още по-голям празник се оказа рожденият ден на сестрата на Цеца, която бе в залата и гледа концерта от първия ред. Балканската кралица бе подготвила специално видео, с което да покаже любовта си към Лидия. Цеца Величкович не сдържа сълзите си на сцената на една от най-емоционалните за нея песни - „Pile”, която посвети на своя любим покоен съпруг Желко Ражнатович-Аркан. Именно тогава се появиха сълзи в очите й, но успя да ги удържи, за да не заплаче като малко дете. 

Сръбкинята се разчувства и по време на изпълнението на "Grome moj", но след това смени с бързо парче настроението в залата отново се покачи. 

В публиката беше й сестрата на певицата – Лидия, която в същия ден се оказа, че е рожденичка. Балканската кралица бе подготвила специално видео, с което да покаже любовта си към Лидия.

„Имам една изненада. Искам да поздравя сестра ми Лидия, която днес има рожден ден“, каза в един момент, по време на концерта, Цеца, която иначе избягва дългите речи на своите изяви. След отправения поздрав тя изпълни хита „Трепни“, а на двата LED екрана бяха подготвени снимки на двете сестри.

Балканската звезда отбеляза 35 години музикална кариера. Цеца благодари за обичта на българските си почитатели, които всеки път изпълват сърцето й с огромна емоция и винаги оставят в нея топли спомени от концертите й в България.

След повече от два часа музикално шоу, което завърши с песента „Trepni”, изпълнителката се върна на бис, с който цялата зала стана на крака. Не пропусна да се загърне и да развее българския и сръбския трибагреник.

За концерта в София бе подготвена специална мултимедия и огромна сцена, която бе съобразена с всички технически изисквания на екипа на звездата.