Софиянски : Божков не е виновен, изведнъж му се натрупаха 19 дела

Бившият столичен кмет каза, че не е поддържал връзка със свата си, разбрал от медиите, че се въща от Дубай

Новини
09:50 - 27 Август 2023
3644
Софиянски: Божков не е виновен, изведнъж му се натрупаха 19 дела

Това показно убийство дава един друг начин на живот. Мисля, че бяхме прекратили този начин на ежедневие. Дългото време на безвластие, чувтсвото, че няма стабилност в страната - води до такива събития. Това може да се случи с всеки. Това заяви бившият столичен кмет и сват на Васил Божков Стефан Софиянски по БТВ. 

Софиянски уточни, че не е знаел за конкретния ден на прибиране на Божков. 

Децата ми казаха, че има намерение да се върне. В петък ми казаха. Не сме коментирали. Тази тема е чувствителна в семейството и не я коментираме. Най-деликатното е ситуацията в прокуратурата. Тя компроментира обвиненията, отстарнявайки Гешев. Сега трябва да покаже, че има друго лице. Безцелното натрупване на обвинения и търсенето на факти, които не са добре аргументирани - показва безсилие. Трябва повече конкретика. Част от делата за хазарта, Божков ги спечели и отпаднаха, коментира още бивпият столичен кмет. 

Аз смятам, че Божков не е виновен. Изведнъж се натрупват 19 дела. Къде е била прокуратурата през цялото време, когато тези събития са се случвали. Как прокуратурата ще покаже, че работи различно, посочи Софянски. 

Той заяви, че не е чувал за връзка между Пригожин и Божков.