Софка призна: Страх ме е от Г ринго!

Нещо за четене
14:12 - 17 Юни 2021
4630
Софка призна: Страх ме е от Гринго!

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при снимането на клип за „Като две капки вода“. Днес Софка призна, че това е лъжа и говорителят й е излъгал.

По-страшното е обаче, че Маринова продължава да живее в ужас от нови побои от страна на приятеля си Гринго, който все пак се оказа виновник за потрошената ръка.

„Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, ала не го отразих. Гринго тръгна към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината", разкри Маринова.

Думите й ясно показват, че певицата живее в страх, че любимият й мъж може да й посегне. Все пак тя се кълне, че ако има насилие, веднага ще отиде във всички телевизии.

"Като всяка двойка и ние се караме - разкрива Маринова. - Този път бой не е имало. Ако имаше, щях да изляза по всички телевизии, както съм го правила. Никога не мълча, когато има насилие. Вдигам на крак полицията, ако се случи такова нещо. Не се сърдя на Гринго. Той нямаше да ме удари", споделя още Маринова, явно страдайки от стокхолмския синдром на привързване към агресора.