Софка пя със златен микрофон на годежа на Лоренцо (Видео)

Първият танц на младите бе под звуците на "Стари рани"

Нещо за четене
16:13 - 25 Април 2023
17040
Софка пя със златен микрофон на годежа на Лоренцо (Видео)

Софи Маринова изпя “Стари рани” за първия танц по време на тържеството за годежа на сина си Лоренцо и избраницата му Мария.

Пищната веселба премина на няколко локации, като започна от Етрополе в семейството на Софи, след което в дома на момичето, какъвто е обичаят – да се иска булката. Целият ритуал е гарниран с нужната почерпка – хапки с всякакви вкуснотии и искрящи питиета.

През цялото време Софи Маринова е неизменно със своя златен микрофон и озвучава с благословии и песни празника на младите. Младата булка се появява пред гостите с екстравагантна дизайнерска червена рокля с пера. По-късно в заведението вече е пременена в изискан тоалет в черно и златисто. Лоренцо е решен в елегантен черен костюм и червена папийонка.

Софи Маринова блести в златиста рокля с ориенталски елементи. В ресторанта също е в центъра на вниманието и отново запява обичани свои песни. Сред специалните гости е и Преслава, която също не се пести и поздравява бъдещото семейство. Веселбата е на макс с роднини, приятели и колеги на Софи Маринова.

"Първите снимки на цялото ни щастливо семейство. Благодаря на Бог, че ми изпрати точно тези прекрасни сватове, да се сродим да оженим децата си и да се радваме на щастието им! ????
Това е всичко, за което съм мечтала - да видя Лоренцо истински щастлив! Да са ни живи и здрави, щастливи и все така влюбени! Обичаме ви, деца наши!" - написа развълнуваната Софи.

Видео:

https://www.instagram.com/p/Cra8e-EAc9a/