Софка размисли, ще жени Лоренцо

Синчето се чуди с какво да се занимава, приключи с трафика на бежанци

Нещо за четене
14:59 - 21 Август 2023
10183
Софка размисли, ще жени Лоренцо

Спекулации за отменена сватбата на сина на Софи Маринова циркулират от няколко дни в публичното пространство. Според появили се информации в мрежата певицата е била отменила сватбата, а проектоснахата се върнала при родителите си.

„Няма такова нещо, нямам подобна информация. Всеки ден се чувам и с тримата, няма как да не зная. Подготовката на сватбата тече с пълна сила“ – каза за „Телеграф“ Тодореско Неделчев, пиар на Софи Маринова.

Мария и Лоренцо имат идеи да се занимават с бизнес и ги обмислят, и подготвят, но засега предпочитат първо да започнат нещата, а после да ги обявяват.

„Те самите искат да се занимават с нещо. Те са семейство, утре ще се роди дете и то ще иска да яде. Мама Софи може да реши да спре да пее. Много добре знаят, че трябва да разчитат на себе си“ – обясни Тодореско.

От изданието уточняват още, че Софи Маринова стяга сватба на сина си Лоренцо край езерото в Правец, като за целта звездата наела почти целия луксозен хотел за паметното събитие, което е планирано за последния уикенд на ноември. В момента подписва договори покрай сватбата и иска всичко да бъде изпипано до последния детайл. 

След като почти цяло лято бъдещата булка Мария била със свекърва си и годеника си в Слънчев бряг, сега се е прибрала в София да се подготвя за сватбата. Има и планирани посещения при зъболекар. Лоренцо пък сменил хотела и е отишъл в този на майка си, скоро и той също ще се върне в София.