Соня Васи: Сестра ми дишаше лепило, лежа в болница

През ключалката
10:51 - 02 Юни 2019
29689
Соня Васи: Сестра ми дишаше лепило, лежа в болница

Ана, сестрата на секссимвола Соня Васи, е дишала лепило като тинейджърка във Варна и дори е лежала в болница заради опасната зависимост. Това призна самата Соня Васи в интервю пред „24 часа”.

На въпроса дали сама е отгледала сестра си Ана, певицата, която от 30 години живее в САЩ, казва следното: „Да, може да се каже. Тя дойде при мен в Лос Анджелис още на 15 г. Във Варна беше метълка. Явно беше дишала лепило, пък майка ми и баща ми я водеха по болници. Много на зле отиваха нещата. Имах чувството, че трябва да я спася от там. Записах я в Холивуд в музикално училище. Учеше бас китара. Живя при мен, докато не се запозна с мъжа си. Той работи в “Дрийм уъркс”. Прави анимации като „Шрек” и много други. Вече са женени от 27 г. Тя е инструктор по пилатес и иска да отвори студио в Лос Анджелис”.

Красивата българка от години живее с тенис треньора Тодор Бандев

На въпроса как е станал известна и като дизайнер на дрехи, освен като певица, Соня Васи си спомня: „Когато бях в Норвегия, нямах пари да си купувам дрехи и тогава майката на един българин ме научи да плета. Била съм на 18 г. В Лос Анджелис изплетох едно шалче случайно, защото сестра ми подари прежда. Започнах да си го нося, а където и да отидех, всеки ме питаше откъде съм си го купила. Мъжът ми тогава ми предложи да започна да ги продавам и се замислих, че наистина е идея. Тогава не се занимавах вече с музика и скучаех”, връща лентата русото изкушение, което тая година става на 50.

„Купих прежда и започнах да плета. Имам една приятелка Анастасия. Тя е известна румънка, която прави веждите на Ким Кардашиян и на много известни. Има салон в Лос Анджелис и за 20 г. стана милионерка от правене на вежди. Тя ми даде да оставя няколко шалчета в салона. Фейт Хил, купува шалчетата ми от нея. Аз бях с майка ми и баща ми, когато си купих едно списание, разлиствам и изведнъж чета моето име като дизайнер.

Дъщеря ѝ Бриана е бъдеща тенис звезда

Показвам на майка ми и се разревах, защото пишеше: „Моят любим дизайнер е Соня Васи”. Оттам тръгна всичко. Изплела съм 10 шалчета и ги носеха звезди като Фейт Хил, Дженифър Лопес се снимаше с тях. Беше много успешен бизнес, сестра ми ми помагаше, но забременя и се отказа, а сама не можах да продължа. Сега пак искам да започна”, категорична е българката, единствена гряла на корицата на американския „Плейбой”.

Соня Васи е категорична, че вече няма причина да се връща в България. „След смъртта на родителите ми нищо не сме свързва с Варна, 30 години живея в Щатите“, призна сексапилната нашенка.