Соу иска повече старание, Кери доволен от Акрапович

Спорт
12:21 - 04 Декември 2020
1707
Соу иска повече старание, Кери доволен от Акрапович

Нападателят на ЦСКА Али Соу заяви, че тимът е играл за победата, но не е успял да вкара. Армейците завършиха 0:0 срещу ЧФР Клуж.

Гамбиецът призна, че е имал няколко добри шанса да отбележи. Той е категоричен, че е дал всичко от себе си и смята, че в бъдеще трябва да се старае повече, за да вкарва положенията, които се откриват пред него.

„Не мога да кажа защо не спечелихме, играхме, за да спечелим, но не вкарахме голове, за съжаление. Имахме възможности, но не успяхме да вкараме“, сподели Соу.

„Имах наистина добри възможности да реализирам, дадох най-доброто от себе си. Наистина трябва да се старая повече и да вкарвам шансовете си“.

„Сега, когато играем двама отпред, е малко по-различно, по-добро е за мен. Трябва да търсим синхрона, който да ни помогне. Когато има човек до мен, се чувствам по-добре. Беше трудно, ще продължим да се развиваме“, каза още нападателят.

Футболистът на ЦСКА Греъм Кери заяви след равенството 0:0 срещу ЧФР Клуж, че при Бруно Акрапович отборът е вдигнал скоростта и качеството в играта.

„Имахме няколко шанса. Имахме трудности при пресата на съперника през първото полувреме. Натрупахме самочувствие с течение на мача“, сподели ирландският футболист.

„Не ни достигна прецизността в завършващата фаза. Трябва да работим в тази посока“, добави той.

„Вдигането на скоростта и качеството на играта са две от нещата, които променихме при новия треньор.“

„Дойдохме да победим. Имахме положения, в които нямахме нужния шанс, за да отбележим.“

„Ако не се възползваме от шансовете си, няма как да спечелим“, каза още Греъм Кери.