Специалния: Нямахме късмет, че ще срещнем Локо Пд

Българите са в по-изгодна позиция, Кейн ще играе, призна Моу

Спорт
18:10 - 16 Септември 2020
1523
Специалния: Нямахме късмет, че ще срещнем Локо Пд

"Тотнъм нямаше късмет при жребия в Лига Европа", заяви мениджърът на лондончани по време на своята онлайн пресконференция от английската столица.

Двубоят е утре, а Специалния очаква мотивиран съперник срещу себе си.

Португалският специалист призна, че си е пожелал по-лесен съперник в тази фаза на турнира за неговия отбор и се изказа ласкаво за "смърфовете".

"Настроението в Тотнъм е такова, каквото е в Локомотив след загубата от Лудогорец. И двата отбора нямаха късмет в жребия. Можеше да имаме много по-лесен съперник от Локомотив. Имаше много по-лесни отбори от Тотнъм за Локомотив. И двата тима не сме в лесна позиция. Всичко трябва да се реши в един мач.

Ако мачовете бяха два, всичко щеше да бъде по-различно. Очаква ни много тежък мач. Ще подходим с уважението, което противникът заслужава.

Отиваме с желанието да продължим. Или побеждаваш, или губиш. Или преминаваш напред, или си аут. Отиваме с нагласата да продължим в следващия кръг. Вярвам, че Лига Европа е добра възможност да подобря отбора си.

Футболист на Локомотив, от когото съм впечатлен? Бих казал, че съм впечатлен от отбора, а не от индивидуалности. Смятам, че Локомотив е по-подготвен от нас", каза Жозе Моуриньо.