Спестовник! Емо Чолаков с 6 бона заплата на летището, а пътува с трамвай

Новини
21:48 - 11 Януари 2020
21205
Спестовник! Емо Чолаков с 6 бона заплата на летището, а пътува с трамвай

Някогашният синоптик - любимец на народа Емо Чолаков е голям спестовник. Бившата звезда на Би Ти Ви работи на летището в държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“, където всеки месец взима по 6-7 000 и въпреки това пътува с градския транспорт, видя репортер на Lupa.bg.  

Метеорологът редовно движи с трамвай №7, на който се качва от спирката на мол България, в близост до който е и жилището му. Когато пътува към работа пък бившият телевизионер пък се качва на метрото.

Чолаков ползва обществения транспорт, въпреки, че от летището му дават и пари за гориво. Той обаче явно предпочита да не разточителства, а да пести от пътната екстра.    

Усмихнатият синоптик напусна Би Ти Ви през пролетта на миналата година заради ниска заплата. РВД с радост приеха усмихнатия телевизионер, още повече след като на интервю демонстрирал перфектни познания и отличен английски език.  

Въпреки че вече не работи в медията, Емо редовно навестявал колегите си в Би Ти Ви,  за да пийнат по кафе и да разменят някоя приказка. Колегите му разказват, че макар и вече доста по-солидно платен, Чолаков не се е надул, а е същият зевзек, какъвто си го познават всички.