Спипаха Антония Петрова в опашата лъжа

Бавачка гледа по 24 часа в денонощието децата на миската

Нещо за четене
17:00 - 01 Февруари 2024
10283
Спипаха Антония Петрова в опашата лъжа

Антония Петрова не спира да се хвали с децата си, които са най-руси, най-синеоки, умни и всичко в превъзходна степен. Блондинката постоянно залива мрежите с кадри, на които показва как се къпе в лукс. Тя е най-образованата, най-работеща и най-майка. Уви, оказа се, че малчуганите й са с бавачка 24 часа в денонощието, а последователите й я хванаха в снимки, на които се виждат ръцете на жената, както и храната на 5 човека, видя Lupa.bg.

"Кой е петият човек с вас? Винаги ми е било интересно" - пита последователка, която няма да получи отговор, а по-скоро ще бъде блокирана.

Децата има две бавачки, които ги обгрижват след детска градина, по време на почивките и когато се налага. Батинкови пътуват само в компанията на поне една жена, която да помага с децата, докато мама Тони си прави селфита. Разбира се, перничанката не признава, че има две бавачки, които й помагат, защото тогава тя няма да изглежда супер. Миската лъже, че е мъжа й Ивайло само си гледат наследниците Благовест и Ивайло, които нарича Бест и Ийв.

Ръцете на бавачката 

Храна за петимата

Наскоро именно Бест показа среден пръст на последователите на мама Антония, която даже пусна клипа в социалните мрежи. Блондинката редовно обича да хвали първородния си син като изключително умен, самостоятелен, любознателен и вундеркинд.

5-годишното момченце на Мис България Антония Петрова-Батинкова най-безсрамно показва среден пръст, докато се снима с майка си, а още по-безсрамното е, че самата миска публикува фотоса в социалните мрежи.

Не става ясно за кого е средният пръст, нито защо Петрова е допуснала синът й да показва подобно „възпитание“. Още по-голяма загадка е решението на миската да публикувала кадъра.