Спипаха Капитонова в поредната лъжа

Рускинята излъга, че е спала само с двама за поледните 15 години

Нещо за четене
17:00 - 31 Август 2024
4149
Спипаха Капитонова в поредната лъжа

Рускинята Виктория Капитонова постоянно усъвършенства уменията си да комуникира на български – нещо неприсъщо на повечето живеещи у нас нейни сънароднички.  Репортер на „Уикенд” се свърза с инфлуенсърката и я разпита за всичко най-актуално в бизнеса й и в интимен план. В интервюто стана дума и за новите й придобивки: луксозна лимузина и просторен апартамент с чудесна гледка от терасата, а също и за предстоящия 4-ти сезон на „Ергенът”  - риалитито, което Вики спечели безапелационно през 2022 г.

"Радвам се, че мога да разчитам на доходите от моите бизнеси. Никога обаче не съм била против да ми помагат и отстрани - хората до мен и т.н. Ако имат желание и възможност, не отказвам. Приемам всичко с благодарност" - споделя красавицата.

Рускинята не е сигурна дали ще има нов сезон на шоуто "Ергенът", което я направи най-известна.

"Ако го има предаването, ще го гледам. Не съм много сигурна, че ще снимат следващ сезон на „Ергенът” - попадала съм на новини, че е възможно телевизията да се откаже от формата. Ще поживеем, ще видим. Последният сезон на риалитито, в който участваше Алек, не съм го следила толкова прецизно, както предишните два. Мога да кажа обаче, че това, което направи на финала ергенът, беше доста тъжно. Постъпката му не дава добър пример" - заяви Капитонова.

Инфлуенсърката признава, че мъжът до нея не е готов за брак и деца. 

"Не съм и получавала предложение за брак. Много съм моногамна. В последните 15 години съм имала само две връзки с мъже. Получавала съм неприлични предложения в инстаграм, но съм ги блокирала. Предпочитам да не отговарям дали в момента има мъж в живота ми, за да съм по-загадъчна. Тази потайност до голяма степен е свързана с един нов проект, който съвсем скоро ще реализирам. Част от стратегията е. 

Виктория говори и за първото си гадже.

"Първата ми сериозна връзка беше на 16. Година след това се наложи да се разделим, защото дойдох да живея в България" - споделя инфлуенсърката, но Lupa.bg забеляза, че този отговор си противоречи с предишния.

В момента рускинята е на 29 години, през ноември ще чукне 30 лазарника. Това означава, че от 14-годишна е спала само с двма мъже. Тя идва в България на 16 години и се загаджва с младо момче от Благоевград, а след него с Дидо Културиста. Тя е имала връзка и в Русия, значи Капитонова е спала с поне 3-ма мъже за последните 15 години, а може и повече. Последователи на рускинята често я хващат в лъжа.