Спипаха Мис България в лъжа

Елизабет Кравец имала гадже, когато е спечелила конкурса

Нещо за четене
16:24 - 15 Август 2024
2176
Спипаха Мис България в лъжа

Елизабет Кравец разкри, че е с приятеля си от 1 година, а след конкурса обясняваше, че няма такъв. След чудовищния скандал, който се разрази с отнемането на короната на Мис България Елизабет Кравец се оказва, че красавицата е излъгала и организаторите, както и голяма част от България.

Веднага след като получи короната през септември миналата година, чаровната варненка с украински корени заяви, че няма гадже.

"Нямам приятел", каза в ефира на Би Ти Ви на 17 септември прясно избраната миска.

Елизабет получава редица предложения от мъже, разкри самата тя. Месеци по-късно, в началото на новата година, Елизабет призна, че вече има мъж в сърцето й - Атанас Пелтеков, популярен влогър.

Оказва се обаче, че Кравец е с богаташа от доста повече време, отколкото самата тя твърди. Дали без да иска, или нарочно преди дни Елизабет оповести в социалната мрежа, че с любимия й празнуват 1 година откакто са заедно. Или, с други думи казано, Кравец е избрана за Мис България, докато е гадже с мегазаможния младеж. Разбира се, това не е пречка да получи короната. Но просто е излъгала.

"12 месеца. Обичам те", пише чаровната Елизабет под снимка на любимия й Атанас.

Заговори се, че именно заради гаджето й на Кравец е отнета короната Мис България. Според слуховете младежът бил против приятелката му да се изявява като модел. И да робува на други. Тази информация обаче така и не получи официално потвърждение.

Кравец стана Мис България през 2023 г. сред общо 20 претендентки за титлата. Още тогава изборът й породи бурни спорове защо Мис България отива в ръцете на чужденка, тъй като избраницата е с украински корени. Тя е родена в Израел, но повече от 10 години живее в страната ни със семейството си.