СПРИ СЕ, БЕ! Мая Манолова употреби и режисьора на "Ага" Милко Лазаров

Предизборният щаб на кандидатката продължава да си присвоява най-нагло публични личности след Армен Назарян

Политика
15:46 - 11 Октомври 2019
4890
СПРИ СЕ, БЕ! Мая Манолова употреби и режисьора на "Ага" Милко Лазаров

След като употреби без разрешение шампиона по борба Армен Назарян за кампанията си, предизборният щаб на Мая Манолова без свян посегна с мръсни пръсти и в сферата на изкуството. Режисьорът на филма "А̀га" Милко Лазаров отрече да е бил на среща с кандидата за кмет на София Мая Манолова, както и да е заявявал подкрепа за предизборната ѝ кампания, след като в четвъртък от щаба на червената фурия изпратиха съобщение за нейно рандеву с интелектуалци и хора на изкуството, а сред имената на присъствалите беше посочено и това на Лазаров.

"Вчера вечерта беше публикувано съобщение за среща на кандидата за кмет на София Мая Манолова с интелектуалци и хора на изкуството, сред които се споменава и моето име. Искам да бъде категорично ясно, че не само не съм присъствал на такава среща, но и научих за това събитие едва от публикациите в медиите. За мен е изключително неприятно името ми и филмът "А̀га" да се използват в такъв контекст и да се правят подвеждащи внушения, още повече че никога не съм заявявал подкрепа под каквато и да е форма за предизборната кампания на Мая Манолова", посочи Лазаров в опровержение на информацията от екипа на Манолова.

Мая Манолова не си поплюва в кампанията. Очакваме скоро да включи и Брад Пит в инициативния комитет

От своя страна от щаба на независимия кандидат за кмет, подкрепен от БСП, обявиха, че споменаването на Лазаров като участник в срещата е "неволна техническа грешка".

"Г-н Лазаров не е бил на събитието, за което му поднасяме нашето искрено извинение. Служителят, допуснал грешката, е санкциониран", пише още в съобщението от екипа на Манолова.

Точно преди месец щабът на кандидатката се замеси в подобен скандал с великия борец Армен Назарян, като го обяви в Инициативния комитет за издигането й за кмет на София. Спортистът отрече всякакво участие и заяви, че дори не е разговарял с Манолова от месеци.