Спря кърмата на Лена Бориславова

Нещо за четене
23:31 - 21 Март 2024
16649
Спря кърмата на Лена Бориславова

Лена Бориславова е спряла да кърми първородната си дъщеричка Деа на шестия месец от раждането й, издаде половинката й Мирослав Иванов. Тя имала желание да продължи по-дълго, но стресът и нервите в работата й се отразили. Въпреки че е в майчинство, юристката продължава да върши всички свои партийни задължения и да съчетава грижите за бебето и домакинството с обиколки по тв студиа и медии, пише клюкарски седмичник.

Миналата седмица двамата с любимия й Миро са били на бебешки шопинг и са купили на наследничката си първокласно немско столче за хранене за 300 лева в розово и бяло. На него малката Деа вече се храни с различни домашно приготвени биопюрета, похвали се таткото. Известно е, че двамата с Лена държат изключително на качеството и произхода на храната и пазаруват само екопродукти. 

По-въодушевен за захранването на бебето бил именно Миро, който особено се вълнувал, че ще може по-активно да помага за отглеждането на дъщеричката си. Досега той се включвал най-вече в бутането на количката, когато излизали семейно навън. След броени дни двамата с Лена ще празнуват и половин година от появата на Деа на бял свят. Вероятно тържеството отново ще се проведе тайно в известен столичен ресторант, който е предпочитан от бившата говорителка на Кирил Петков както за професионални срещи, така и за лични поводи.