Срам и позор! ЦСКА рухна в 92-та минута

Пирин удари звучен шамар по шампионските амбиции на армейците, измъквайки точка от тима на Стойчо Младенов

Спорт
18:54 - 05 Декември 2021
3302
Срам и позор! ЦСКА рухна в 92-та минута

Пирин стигна до 1:1 с ЦСКА в мач от 18-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Червените, които получиха звучен шамар по шампионските им абмиции, поведоха в резултата в 71-ата минута с гол на Карло Мухар, който се възползва от добро подаване на Йоан Баи.

Орлетата стигнаха до изравнително попадение във втората минута на даденото от съдията продължение. Александър Дюлгеров центрира в наказателното поле на гостите, където оставеният непокрит Станислав Манолев с удар от въздуха матира Густаво Бусато.

Червените могат да съжаляват, че не спечелиха срещата, след като създадоха много положения пред вратата на Ник Хенгелман, но така и не успяха да преодолеят стража на домакините за втори път.

Пропуснатите три точки са сериозен удар по амбициите на ЦСКА, след като червените вече изостават на 9 зад Лудогорец. Разградчани са първи в класирането с 42, докато футболистите на Стойчо Младенов са втори с 33. "Армейците" обаче са с мач по-малко. Пирин от своя страна заема 13-та позиция с 13 точки.