Сребърната лисица Секулички се отказа от Острова заради жена

Мъжът джентълменски се отказа от последната си гривна и от единствения си живот в играта в името на младата майка Марина

Нещо за четене
22:30 - 10 Октомври 2024
14966
Сребърната лисица Секулички се отказа от Острова заради жена

Жена разтопи сърцето на един от най-силните играчи в хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“ и го накара да напусне приключението на Филипините. Ивайло Секулички, който се отличаваше със сребристата си коса и напомпани мускули, джентълменски се отказа от последната си гривна и от единствения си живот в играта в името на младата майка Марина.

„Тя трябва да остане на Острова вместо мен, защото е много силна и е добър пример за всяка майка и жена. Искам да я гледам по телевизията как печели битка след битка“, каза той, щракна гривната си на женската ръка и си тръгна с гордо вдигната глава. Трогната от красивия му жест, заплашената от изгонване Марина ревна. Очите на повечето участници и на водещите също се наляха със сълзи.

Секулички и Марина отидоха на елиминации, след като паднаха в игра за оцеляване. IT специалистът Шериф, който коли и беси на Острова, защото носи златната гривна, реши да спаси предприемача, с когото е стар приятел и да удължи живота му в играта. Секулички обаче не прие това решение и сам сложи край на битката си за дял от голямата награда от 300 бона.