Среднощен екшън : Гонка в Бургас прати полицай в болница

МВР издирва нарушителя

Новини
15:05 - 15 Юни 2024
3135
Среднощен екшън: Гонка в Бургас прати полицай в болница

Полицията издирва 24-годишен криминално проявен софиянец, който е блъснал с автомобила си полицейски патрул. Около 02.30 ч. тази сутрин екип на Пето Районно управление - Бургас се е опитал да спре със звуков и светлинен сигнал лек автомобил, с бургаска регистрация, който се е движил в района до бл. 9 в бургаския к-с “Изгрев”.

Водачът на автомобила не се подчинил на полицейското разпореждане и ускорявайки скоростта си, се опитал да избяга, насочвайки се към блокове с номера 5 и 7. Там преминава през спусната бариера на паркинга, излиза на ул.„Транспортна" и се насочва в посока гробищния парк.

Автопатрулът последвал автомобила и движейки се по успоредната на "Транспортна" улица. На кръстовището с ул. "Петко Задгорски" леката кола блъска странично полицейския автомобил,  управляван от 38-годишен полицейски служител от Пето районно управление - Бургас.

В резултат на пътния инцидент е пострадал полицейския служител и водач на автомобила -  взводен командир Иван Панчуков, който с комоцио, е настанен за лечение в умбал - Бургас.

Издирваният водач е изоставил автомобила се и се е укрил. 

Директорът на ОДМВР Бургас старши комисар Емил Павлов е посетил пострадалия инспектор Иван Панчуков лично в болницата, като му пожела бързо възстановяване!