Стадион "Христо Ботев" получи акт 16

Пускат утре билетите за домакинството на Левски

Спорт
18:49 - 19 Април 2023
2379
Стадион "Христо Ботев" получи акт 16

Стадион „Христо Ботев“ получи акт 16 и от утре ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача на Ботев срещу Левски. Това заяви строителят на спортното съоръжение Илиян Филипов.

„Стадион е въведен в експлоатация. От утре спокойно могат да се продават билетите за мача Ботев и Левски. Това, което обещахме го изпълнихме. Всички пловдивчани могат да бъдат спокойни, че могат да докарат семействата си. Надяваме се да стане голям празник за града“, каза той.

„От утре ще започне продажбата на билети. Имаме много заявки по 50, 100, 200 билета. През ивентим ще се пускат билети, няма да има проблем“, допълни Филипов.

„Правят се довършителни процедури, но това е нормално. До 29 ще бъде готово всико – скай боксове, ВИП седалки и т.н. Очаквам от Общината да подпишем анекс. Надявам се утре това да стане. Извикал съм фирмите, които ще работят по металните неща и да има цялостна козирка“, завърши Филипов.

Според информация на dsport се очаква утре или в петък през стадиона да минат представители на Лицензионната комисия на БФС, с което де приключи процедурата и стадион „Христо Ботев“ официално да получи лиценз да мачовете от вътрешното първенство.