Стамен Белчев изведе ЦСКА на първа тренировка (ВИДЕО)

Ще изгради тим с характер, категоричен е изпълнителният директор Филип Филипов

Актуални новини
18:41 - 15 Април 2024
2932
Стамен Белчев изведе ЦСКА на първа тренировка (ВИДЕО)

Стамен Белчев проведе първа тренировка като старши треньор на ЦСКА. Той беше представен пред футболистите от изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев, съобщиха от клуба на фейсбук страницата си.

„Изключителен позитив е, че Стамен Белчев е добре запознат с отбора, предвид краткото време, с което разполагаме до следващия важен мач. Той е човек от „кухнята" на ЦСКА, тренирал е и много от младите момчета във втория отбор. Вярваме, че Стамен, заедно със своя екип, най-вече Анатоли Нанков, който добре знае каква е значимостта на емблемата на клуба, ще успеят да изградят един отбор със силен характер, непримиримост и атакуващ облик на терена. Това е категорично изискване, което имаме към новия треньор," каза Филип Филипов.

„За нас като ръководство е важно да развиваме младите ни футболисти и те да получават своя шанс. Това беше поставено като условие пред Стамен Белчев и екипа му и вярваме, че няма по-подходящ човек от него да се справи със задачата. Познава качествата и характера им, което ще му помогне да ги интегрира в най-подходящия за тях самите момент. Оптимисти сме, че въпреки краткото време, с което разполага, Белчев ще успее да промени най-важните компоненти от играта и да тръгнем във възходяща линия," каза Стоян Орманджиев.

Утре сутрин в 10:00 ч. Стамен Белчев ще даде пресконференция, в която лично ще сподели своята визия и емоции след назначаването си за треньор на първия отбор на ЦСКА.