Станилия отпадна от „Сървайвър“ след битка с Джизъса и Снежана

Световната шампионка по кану завърши последна в изпитанието за сръчност и концентрация

Нещо за четене
12:00 - 25 Април 2023
2134
Станилия отпадна от „Сървайвър“ след битка с Джизъса и Снежана

Световната шампионка по кану Станилия Стаменова напусна „Сървайвър“, след като падна в битка за оцеляване от футболиста Благо Джизъса и актрисата Снежана Макавеева. Тримата изгнаници от Острова на отшелника трябваше да наредят кула от дървени фигури, придвижвайки се по нестабилна греда, а в изпитанието за сръчност и концентрация спортистката завърши последна.

„В „Сървайвър“ преживях много обрати. Когато си мислех, че играта е приключила, се случваше нещо, което ме изненадваше и ми даваше нови сили и желание да вървя напред. Затова посланието ми към хората е никога да не се предават, защото не знаят какво може да им предостави живота и каква помощ може да дойде, за да продължат и да блестят с това, което умеят“, каза Станилия, една от най-борбените и откровени участнички в риалитито.

След като отпадна от състезанието за 150 000 лева, тя автоматично се превръща в член на журито, което ще определи големия победител. Съперниците й - Благо и Снежана, остават на Острова на отшелника. Във финалния етап на „Сървайвър“ те имат шанс да се върнат в обединеното племе.