Станислав от Hell’s Kitchen правил сам сватбената си торта 3 дни

С булката Божидара си купиха жилище в Перник, засега не планират появата на бебе

Нещо за четене
19:30 - 01 Октомври 2023
13209
Станислав от Hell’s Kitchen правил сам сватбената си торта 3 дни

Победителят от тазгодишния сезон на кулинарното риалити „Хелс Китчън“ Станислав сключи брак с дългогодишната си приятелка гримьорката Божидара на 9 септември.

Младото семейство засега остава без меден месец, но обмислят зимата да се отдадат на романтична почивка на екзотичен остров.

„Меден месец ще има, но ще е зимата. Сега имаме други неща, които са приоритетни, и двамата също така трябва да си обърнем внимание на професионалните ангажименти. Пък и имахме сватба, която продължи 3 дни“, с усмивка обясни Станислав и разкри, че планират да почиват на топло през зимата, но все още нямат конкретен план за дестинация.

Освен с медения месец двойката не бърза и с разширяването на семейството и появата на бебе. „Обмисляли сме го, както всяко едно младо семейство. За момента ще изчакаме, не бързаме, защото имаме доста ангажименти. Имаме си вече и наше общо жилище, за което трябва първо да помислим, да си го стегнем и след това вече може да мислим за деца“, споделя Станислав пред Телеграф.

Топ сладкарят разказва и как приготвял сватбената си торта, която му отнела цели 3 дни. „Беше ми малко притеснено.

Знаех, че всички ще гледат тортата на Станислав и се притеснявах да не вземе да се провали нещо, но за мое щастие беше точно както я бях планирал“,

разказва кулинарят. За другото меню се доверил на колегите си от ресторанта, където празнували, а те се постарали да бъдат високооценени както от младоженеца, така и от специалните кулинарни гости, сред които бяха шеф Виктор Ангелов, Реджи, Емануел и Божана Кацарска.