Стъжни се на убиеца на Милен Цветков

Новини
13:04 - 26 Февруари 2021
3987
Стъжни се на убиеца на Милен Цветков

Хората, станали свидетели на катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, не са видели Кристиан Николов, годеницата му Симона Цанкова и Георги Илиев да бъдат съпричастни към катастрофата.

Тримата не оказали помощ на пострадалите, а търсели нещо в джипа.

Това стана ясно по време на днешното съдебно заседание по делото срещу Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

От десет призовани свидетели, в съдебната зала се явиха осем.

Първият свидетел по делото Йордан Йорданов обясни, че не познава подсъдимия лично, съседи били и го виждал само през прозореца. Йорданов не се стремил да следи какъв живот води Кристиан Николов и приятелите му по време на купона, но се натрапвали със силна музика.

Съседите на подсъдимия преди време викали и полицията заради шумна музика, но "накрая полицаите разбрали с кого си имат работа и спрели да идват", уточнява news.bg.

Вторият свидетел Веселина Панайотова обясни, че миналата година на Великден решила да се разходи със семейството си, като преди да отидат спрели на червения светофар на бул. "Сребърна".

След като настъпила катастрофата излязъл първо шофьорът, после друг мъж от страната на шофьора, после пак влезли в автомобила да търсят нещо в колата, а накрая излязла жена и казала, че били добре.

Панайотова не е чула да има спирачен път преди да настъпи катастрофата и не е видяла Кристиан Николов да оказва помощ на пострадалия човек в колата.

Трафикът на кръстовището преди катастрофата бил изключително спокоен и времето било прекрасно.