Стил по време на пандемия: Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца

През годините принцеса Шарлот често се комбинира по облекло с майка си

Стил
13:38 - 28 Септември 2020
5377
Стил по време на пандемия: Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца

През годините принцеса Шарлот често се комбинира по стил с Кейт Мидълтън, а принцовете Джордж и Луи носят почти еднакви тоалети с тези на принц Уилям. Много рядко обаче се случва и петимата да бъдат в тон, освен ако не броим снимките за коледните картички.

 Сега обаче кралското семейство изненада всички, когато публикува нови снимки от частна филмова прожекция, състояла се в задния им двор. Петимата членове на фамилията се бяха съчетали перфектно по стил и посрещнаха сър Дейвид Атънбъро. Той им показа последният си документален филм „A Life on Our Planet“, пише tialoto.bg.

За специалния повод Кейт беше облякла дълга рокля от шамбре, която пасваше по цвят и материя с маратонките на Шарлот. Принц Уилям и малкият Луи носеха сини пуловери с копчета, които експертно се съчетаваха с ризата на Джордж. От снимките, публикувани в официалните социални профили на семейството, се вижда как петимата посрещат сър Дейвид Атънбъро.

Появата на режисьора е зарадвала най-много Шарлот, която гледа към Атънбъро с отворена уста. На друга снимка пък се вижда как Джордж, който е голям фен на Дейвид, разглежда огромен зъб на акула, който му е бил подарен от изследователя. Според двореца, сър Дейвид е намерил зъба по време на семейната си почивка в Малта през 1960 година.

Режисьорът е дългогодишен приятел на кралското семейство. През 1985 година той получава рицарско звание за изследователската си работа. Миналата година 94-годишният Атънбъро и принц Уилям се появиха заедно на конференция в Давос, където говориха за климатичните промени.