Стилиян захапа отново БФС: Явно наблягат на ангажиране на хотели и менюто

В същото време бившият капитан на националния похвали румънската футболна федерация

Спорт
11:31 - 26 Септември 2023
3108
Стилиян захапа отново БФС: Явно наблягат на ангажиране на хотели и менюто

С публикация в социалните мрежи бившият национал Стилиян Петров изказа възхищението си от ангажираността на румънската футболна федерация към развитието на световния футбол.

Той похвали северната ни съседка за организацията на специално събитие, което лично посетил и е съсредоточено върху аспекти като прозрачност, управление, програми за развитие, масови инициативи или успешно интегриране на технологии в спорта.

Стилиян Петров използва случая да отправи упрек към БФС, защото не присъствал негов представител.

"Явно нашето БФС е било заето със запазването на хотели и подбора на меню, че го пропуснаха", написа Стилиян Петров.

Ето цялата му публикация:

"Големи благодарности за невероятната организация от страна на Румънската футболна федерация със съдействието на УЕФА и тяхната ангажираност за развитието на световния футбол! Събитие изпъстрено с много усмивки и позитивизъм. Невероятни презентации и информация в детайли.

Винаги е хубаво да признаеш положителното в развитието на една футболна федерация. Особено когато виждаш как се съсредоточават върху аспекти като прозрачност, управление, програми за развитие, масови инициативи или успешно интегриране на технологии в спорта. Освен това да се осведомим с конкретните промени или инициативи, които някой федерации са приложили и обяснения как са повлияли положително на спорта като цяло.

Такива инициативи показват как с правилния подход може да се подпомогнат и покажат положителните примери, като същевременно да насърчаваме собствената ни федерация да се стреми към подобрение. Леко извинение тук, явно нашето БФС е било заето със запазването на хотели и подбора на меню, че го пропуснаха. Важни неща, силно касаещи подобрение в към работата, иновацията и съвременните тенденции във сферата на хотелиерството️.

Три силни програми MIP, MESGO и CFM събрани заедно за обсъждане на прогреса и промените в световния футбол. Обмяна на информация и идеи за развитието на една екосистема в спорта.

Много забележителни постижения в развитието на футбола в различни аспекти:

- Женски футбол

- Развитие на младежта и спорта

- Инфраструктура и съоръжения

- Интересни предложения на доста футболни федерации как полагат усилия за насърчаване на разнообразието и приобщаването в спорта. Инициативи за провеждане на антидискриминационни кампании, стратегии за справяне с расизма във футбола и участието на етнически малцинства и маргинализирани групи в процесите на вземане на решения са забележителни стъпки напред.

- Масово развитие и подхранване с програми за непрестанното развитие с изчистени концепции и насока.

Важността на непрекъснатото усъвършенстване във футболната общност като цяло. Но ние си вървим напред с бързи темпове към световните тенденции и концепции".