Стийв Бушеми  убил жена си?  

Полицията разследва тихомълком актьора, той погреба половинката си тайно

Актуални новини
15:05 - 17 Януари 2019
2367
Стийв Бушеми убил жена си?
 

Жестока драма се заформя в последните дни около един от най-култовите поддържащи актьори в Холивуд за последните три десетилетия – Стийв Бушеми. Бързорекият зъбатко, прочут с ролите си във „Фарго” и „Големият Лебовски”, е обект на полицейско разследване, след като съпругата му Джо Андрес почина при неизяснени обстоятелства на 11 януари.

Новината за кончината на известната хореографка и режисьор на десетки сценични прояви се появи в медиите едва няколко дни по-късно, когато дългогодишната половинка на актьора вече беше погребана в тесен семеен кръг. Източници от нюйоркската полиция обаче твърдят, че около смъртта на Джо има много загадки и съпругът й в момента може да се смята за заподозрян.

Няма данни 65-годишната Андрес да е страдала от сериозни заболявания, или да е проявявала зависимости към контролиращи вещества. Тялото й е открито в семейния дом от самия Стийв Бушеми, твърди оскъдната до момента информация. Показанията на актьора обаче били твърде противоречиви, което може и да се дължи на шока, уклончиво обяснява информаторът от полицейския департамент. Няма данни за проблеми в брачните отношения между двойката.

Джо й Стийв бяха женени от 30 години, имат и един син – Лушън, който е потънал вдън земя след претупаното набързо погребение, на което присъствали само десетина души. По ирония на съдбата актьорът Бушеми е дълбоко свързан с органите на реда в родния си Ню Йорк Близо 10 години той работи като пожарникар в Махатън и е един от най-щедрите дарители на силите на реда в огромния мегаполис. Само в дните след 11.09 Стийв подпомага огнеборците и полицаите на Ню Йорк с над милион долара лични средства.

Бушеми е смятан за един от петимата най-талантливи живи актьори, които незаслужено никога не са били номинирани за „Оскар”.