Стоичков: На 11-ти декември лично вкарвам първия багер на "Армията"! (ВИДЕО)

Спорт
17:45 - 07 Декември 2023
5876
Стоичков: На 11-ти декември лично вкарвам първия багер на "Армията"! (ВИДЕО)

Легендата на българския футбол Христо Стоичков лично гарантира, че реконструкцията на стадион „Българска армия“ ще започне на 11-ти декември. Камата, който е сред акционерите на ЦСКА, бе гост в предаването „Код Спорт“, където бе попитан какво очаква да се случи с армейския дом.

ЦСКА приема Лудогорец в дербито от 20-ия кръг на 10 декември, а Камата обеща, че още на следващия ден, в понеделник, багерите вече ще си вършат работата.

„Питай го г-н Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Няма как, но щом държавата ти казва ОК, щом министерството ти казва ОК, щом общината ти казва ОК, ще трябва да държа сметка на някакъв си където ни копа, ни реже“, отговори Стоичков на водещия Красимир Минев по повод жалбите на Николай Веселинов.

„На 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите вътре и са започнали с копането, па да видим, да ходи да се обажда и оплаква на когото си иска. На 11-ти лично аз ще вкарам първия багер“, закани се Ицо. И допълни „За това е Гриша Ганчев. Той е човек с голямо сърце, но много хора се възползват от това кой е Гриша Ганчев. Много му е голямо сърцето и е мека Мария, понякога трябва гьостерицата да играе. Но той е за ЦСКА, той е за спорта, той обича“, допълни Христо Стоичков.