Стоичков оплю Ганчев и призова: Да каже дали го държат с едни папки

Спорт
15:15 - 04 Май 2022
56306
Стоичков оплю Ганчев и призова: Да каже дали го държат с едни папки

Братът на Христо Стоичков - Цанко, постоянно се изявява в социалните мрежи. Той скочи на Гриша Ганчев и го оплю публично, като недоволстеаше от управлението на ЦСКА. 

Цанко Стоичков изля гнева си в свой пост във Фейсбук, а след това побърза да го изтрие. 

Ето и тирадата на по-малкия от братя Стоичкови:

"АРМЕЙЦИ, лошото тепърва предстои. След като таралежите удостоиха гела да си направи кефа, остава да излезем по същият бездушен начин и срещу Левски, за да завършим сезона по план на Г-н Заможния и Ко.

Излиза Мистър Алън и ми казва:"Нямам състав и дълбочина", ми то Младенов същото говореше докато Алън беше баш Директор енд Съветник на Дани и татко му...

Ще ми се оправдават с младите момчета, дето пет години ги пращат по Ловеч и Перник, за да може Стойкас да води инвалидите от предградията на Париж и Сао Пауло.

Червена България се срамува няколко дни преди финал с Левски. Да треперим от поредната подигравка. Да приключва тази поредна скапана година, да излиза Ганчев да каже занимава ли му се, държат ли го насила с едни папки в прокуратурата на трупчета и да се знае. 

По-хубаво във В група, ама стадионът пълен и Армейски дух, отколкото това унижение спрямо клуб, ценности и история...

Ебал съм Ви майката на всички бизнесмени от прехода. Нещастници и търгаши долни! Докарали ми Ива Уорън за маркетинг директор, дето я изгониха от Пирин за далавери!

Пълна подигравка всеки божи ден (и за т'ва БФС са виновни сигурно)... 0:5 падаме и приключваме без нито един картон - показателно колко хъс има и каква е атмосферата в целия клуб. 

На Йомов жена му пее с повече желание, отколкото тоя отбор имаше, когато защитава червената фланелката в Разград! Вънка всички, бе, боклуци долни! 

За ЦСКА като клуб и феновете няма мач без значение!"