Стоичков се срещна с червените фенове в Самоков (СНИМКИ)

Камата започна поредна обиколка в биографията му "Историята"

Спорт
18:20 - 16 Февруари 2024
4064
Стоичков се срещна с червените фенове в Самоков (СНИМКИ)

При изключително голям интерес, което едва лу учудва някого, Христо Стоичков буквално взриви зала "Арена Самоков" в едноименния наш град. Камата беше на специална среща, инициирана от фенклуба на ЦСКА в Самоков, както и по покана на кмета Ангел Джоргов.

Още от ранния петъчен следобед улиците в близост до спортната зала почервеняха от хора, искащи да видят на живо Стоичков, да го пипнат, да се снимат или да си вземат автограф. И, разбира се, той обърна внимание на всеки, независимо колко време му отнема това.

Носителят на "Златната топка" за 1994 година Христо Стоичков уважи поканата на главния организатор на инициативата Радослав Христов.

Срещата е част от националното турне на Христо Стоичков, а Самоков е около 19-и град, в който феновете имаха възможност да се срещнат с легендата на българския футбол.

Ицо Стоичков връчи копие от "Златната топка" на кмета на града, както и на местното момче - Ивайло Йорданов, дал му онзи пас, след който Камата прониза Мексико в САЩ през 1994-а.

Стоичков получи подаръци от местния фенклуб на ЦСКА с представители Радо Христо и Васил Занев, както и лидерът на армейската агитка - Иван Велчев - Кюстендилеца.

Модерния ляв поздрави лично всяка една от баскетболистките на Рилски спортист, които спечелиха купата на България, а след това се снима с тях.

Веднага след това, под бурните аплодисменти на залата, малъкият гайдар Стефчо изненада Стоичков и гостите с виртуозно изпълнение.

Христо за десерт би дузпа на кмета, която реализира безпощадно.