Стоичкова прогони и другия зет

И двете дъщери на Камата вече са разведени

Топ
13:35 - 08 Октомври 2019
106180
Стоичкова прогони и другия зет

И малката дъщеря на  Христо Стоичков – Христина, се е разделила със съпруга си Лука по-малко от 3 години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов, научи Lupa.bg. Преди по-малко от година другата му щерка Мика също развали брака си с турчина Айкут, а причината бе изневяра от страна на момъка.

Мариана Стоичкова е прокудила зеят. Властната майка не харесвала младежа за зет и положила много усилия за да провали връзката им. След като блондинката изгони бившия приятел на по-голямата си дъщеря Михаела – Иво Аръков, после Мика се разведе с Айкут Рамадан, а сега и хърватина Лука Белич е вън от семейството.

Малката дъщеря на Христо Стоичков се омъжи  през лятото на 2016 г. на пищна церемония в баровския комплекс „Риу Правец“. На тържеството присъстваха над 200 гости, като сред поканените бяха редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от световното през 1994-та. Христина мина под венчилото с рокля на дизайнера "Валентино" за над 5 хиляди евро. Типично в стила на футболната легенда празникът не мина без сръбска музика и бой. В разгара на тържеството Христо нападна неканен репортерски екип, опитал се да снима младоженците.

Христина е заличила всички снимки с Лука в социалните мрежи, като дори е махнала снимките от сватбата им. Още преди време стана ясно, че Мариана командва в семейството, след като написа на испански под снимките от годежа на малката си дъщеря: ,,Все още не е издържал теста за влизане в кръга на доверие! Да се подготви! Ха-ха-ха-ха”. Запознати с нрава на съпругата на Стоичков, разкриват, че когато си науми нещо, то не се успокоява, докато не го постигне и най-вероятно хърватина не е успял да влезе в кръга на доверие.

Христина и Лука